Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui site.

Disponibilitatea produselor online poate varia fata de stocul existent in magazin.

Confirmarea stocului, cat si livrarea produselor se va face telefonic de catre operator.

Comenzile se livreaza prin curierat in maxim 72 de ore lucratoare.   

Comenzile care se fac de luni pana vineri, intre orele 07.00-16.00, se inregistreaza in aceeasi zi, iar celelalte in ziua urmatoare. Comenzile realizate in weekend se vor inregistra luni. Pentru informatii si reclamatii va rugam sa ne scrieti la urmatoarea adresa: admin@skiriders.ro


Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de 72 ore lucratoare, calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.
 
Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclusa.

Livrarea se face la domiciliul clientului de catre curier de regula in 48 de ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la maxim 120 de ore. 

Marfa este livrata in ordinea in care au fost primite comenzile. 

Livrarile se fac doar pana la ora 16:00. In cazul in care nu va aflati la domiciliu pana la aceasta ora, va rugam specificati o alta adresa unde puteti fi gasit pentru livrare. Curierul va va contacta telefonic, in prealabil sosirii lui la adresa indicata de dumneavoasta, va rugam sa ii specificati toate detaliile necesare pentru a putea face livrarea, avand in vedere cele mentionate mai sus.

Pentru specificatii cum ar fi: ora de livrare, adresa sau un punct de reper, va rugam sa scrieti in casuta de observatii inainte de depunerea comenzii. Veti fi sunat de curier in prelabil livrarii coletului pentru a ii confirma adresa si ora livrarii.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului in timpul transportului coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.


Modalitati de plata:   

Plata se va face pe loc la primirea coletului, iar suma va fi achitata curierului. De asemenea, contravaloarea taxelor de transport, se regasesc in valoarea finala a facturii, care insoteste coletul si va fi achitata curierului. 
 
 
Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.skiriders.ro, trebuie sa aveti un cont pe website-ul nostru. 

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. 

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.
 
Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru: 

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Puteti sa utilizati site-ul nostru doar daca sunteti de acord cu acesti "Termeni si conditii". Dumneavoastra sunteti responsabil pentru mentinerea caracterului secret al parolelor dumneavoastra, informatiile privind autentificarea si contul. Veti fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine care utilizeaza parola dumneavoastra si informatiile dumneavoastra de autentificare. Sunteti de acord sa fiti pe deplin responsabili pentru orice comenzi si plati facute prin utilizarea site-ului nostru de pe contul dumneavoastra. 

De asemenea, declarati si garantati ca toate informatiile furnizate de dumneavoastra sunt adevarate si exacte. Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda sau viziona produsele noastre. Nu puteti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti termeni. 

Noi putem, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul dumneavoastra la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul dumneavoastra la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neintrerupt sau disponibil in orice moment. Noi nu putem promite ca site-ul nostru va fi fara erori, ca defectele sau erorile vor fi corectate sau ca site-ul nostru sau serverele care il fac disponibil sunt fara virusi sau fara alte componente daunatoare. Nu veti utiliza vreun dispozitiv, software sau rutina care intervine sau incearca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru sau nu veti lua nici o masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic. 
 
Limitarea raspunderii 

Noi nu vom fi, si colaboratorii nostri nu vor fi, responsabili sau raspunzatori pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau (III) executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti. 

Aceasta renuntare la raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificare a, sau utilizare a inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune. 
Protectia datelor personale:

In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.
Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre, va dati acordul expres si neechivoc ca doar datele dumneavoastra de contact sa fie prelucrate de catre S.C SKIRIDERS SHOP S.R.L-D.

S.C Skiriders Shop S.R.L-D garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: S.C Skiriders Shop S.R.L-D, str. Profesor Tudor Ciortea, nr. 3, Cluj Napoca, judetul Cluj, Romania.
 
Informatii privitoare la returnarea produselor:

S.C Skiriders Shop S.R.L-D respecta normele legale in vigoare ce reglementeaza activitatea on line si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii in acest domeniu.
OG nr. 130/2000, art. 7 alin. 1 prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."
 
Avand in vedere textul de lege sus-mentionat, consumatorul are dreptul sa notifice in scris S.C Skiriders Shop S.R.L-D ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Drepturi de autor:

S.C Skiriders Shop S.R.L-D impreuna cu furnizorii nostri de servicii, detinem si avem drepturile de autor asupra site-ului nostru si tuturor informatiilor continute de acesta. Copierea, reproducerea, republicarea, transferarea de date (upload), afisarea, transmiterea, distribuirea, vinderea, transferarea sau modificarea continutului, datelor, informatiilor sau materialelor gasite pe site-ul nostru nu este posibila decat in urma obtinerii acordului scris al reprezentantului societatii noastre sau doar in scop necomercial.
 
Modalitatea de prezentare, denumirile produselor, Imaginile, marcile comerciale, logourile afisate pe site-ul nostru sunt proprietatea intelectuala  a S.C Skiriders Shop S.R.L-D si sunt inregistrate de catre SC Skiriders Shop S.R.L-D si furnizorii nostri. Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru si accesul pe site-ul nostru nu va acorda nici o licenta sau drept de a utiliza oricare din denumiri, imagini, marci. Nu veti utiliza nici un robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Intregul software, aplicatiile, si modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastra sau pentru care noi avem licenta de la alte parti. Nu puteti reproduce, deconstrui (reverse-engineer), crea lucrari derivate, dezasambla sau decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru. 
 
Prevederi generale:

Nu este permis sa cesionati, delegati sau transferati drepturile sau obligatiile dumneavoastra din acesti termeni si conditii. S.C Skiriders Shop S.R.L-D isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni in orice moment. Folosirea continua de catre dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare a acestor termeni, va fi supusa termenilor in vigoare la momentul utilizarii de catre dumneavoastra. Pentru a fi la curent cu eventualele modificari, va trebui sa revedeti acesti termeni periodic. Folosirea continua de catre dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare, va insemna acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor modificati. Cu exceptia celor descrise in propozitiile precedente, dumneavoastra si noi putem sa modificam acesti termeni numai intr-un document scris semnat sau acceptat in alt mod de dumneavoastra si de noi. Daca noi nu actionam in legatura cu incalcarea de catre dumneavoastra sau de catre altcineva cu orice ocazie, nu inseamna ca renuntam la dreptul nostru de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila iar ceilalti termeni vor ramane in vigoare si executabili. 

Acesti termeni, impreuna cu acele articole care au devenit parte din acesti termeni prin referire, alcatuiesc intreaga intelegere dintre noi si dumneavoastra in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru, si inlocuieste orice intelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru. 

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre dumneavoastra si de catre noi a acestora sunt guvernate de legislatia romaneasca. Daca inaintati vreo actiune in instanta legata de utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteti de acord sa inaintati aceasta actiune numai in instantele judecatoresti de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea, in scris, a S.C Skiriders Shop S.R.L-D. In oricare astfel de actiune sau orice actiune pe care noi o putem initia, partea care are castig de cauza va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecata suportate in legatura cu actiunea, inclusiv dar fara a se limita la costuri, atat impozabile cat si neimpozabile. O versiune tiparita a acestui acord si a oricarei notificari date in forma electronica va fi admisibila in procedura judiciara pe baza acestor termeni sau legata de acesti termeni in aceeasi masura si supusa acelorasi conditii ca alte documente comerciale si consemnari generate initial si pastrate in forma tiparita.
Dumneavoastra, ca utilizator, declarati ca sunteti de acord cu cele de mai sus si va asumati raspunderea pentru orice nerespectare a acestor "Termeni si conditii".